banner

Novosti

Feb 02, 2016Остави поруку

RFID čitača: Managementrationalization Hotel uniformu

RFID kartice čitači su u širokoj upotrebi, tako thatmore i više ljudi počeli da meta RFIDtechnology na tržištu, čak i u hotelu beganusing RFID tehnologije za praćenje i manageemployee raditi uniforme.

Vrhunski Hoteli će imati svoje uniforme postavi ofcustom, kao i prilagođene, tako ograničen, sklon nestašicu uniforme. Peopletend na posao je obučen u III-fittinguniforms, što je znatno uticalo na sliku o hotelu.

Mali RFID označite svaku kaput, majica, pantalone andother pribor. Kada zaposleni dok je na poslu, on je prijavio da je uniforma ManagementDepartment i dobili skup u skladu sa veličine uniformu. Šifra oznaka oneach materijal je bio u uniformi desktopRFID reader, čitanje oznaka ID broj issent sa bazom podataka, baze podataka ID eachlabel odgovara i prima broj zaposlenog.

Kada je zaposlenik koristi uniformu kad ti arefinished, će dovršiti uniformu zadnji tohotel uniformu upravljanja Department.Where uniforme koje možete da odaberete piecesone po jedan, drugi jedan RFID čitač žutu štampu odeće oznaku, na volju sistem onda sendthem za rublje i hemijsko čišćenje, i softver označavanje svaki komad clothinghas poslat nazad u magacin.

RFID sistem poboljšava uniformu managementefficiency i pojednostaviti procese upravljanja.

Pošalji upit