Kategorija proizvoda

KREATOR (KINA) TEHNIČKI CO., LTD.


Oversea prodaje Dept.


Kontakt: Ms.Yiko Lei.


Tel: +86-755-26710992


Faks: +86-755-26710105


Mobilni telefon: +8613798299145 (24Hours)


E-mail adresa:Sales@China-Creator.com


Office Add.:6 / F, blok C3, Nanљan iPark,No.1001 Xueyuan Road, Nanљan distrikta, Shenzhen, Guangdong provincija, Kina 518072


Fabrika u DVT: 5/F, 8 zgrada Zhongyuntai tehnološkog parka, Tangtou 1 puta, Tangtou zajednice, Shiyan ulica, okrug Baoan, Shenzhen, Kina

Dom > Novosti > Sadržaj

Схарпов ликовни кристални ИЦ читач картица је бржи, лакши

Tehnički Creator (Kina) Co., Ltd | Updated: May 16, 2018

Читач екрана са течним кристалима, који корисницима омогућава плаћање брзим таласом ИЦ картице, 5. априла (обезбеђено Схарп Цорп.)

Схарп Цорп. је развио супер-глатко и брзо ЛЦД читач ИЦ читача који омогућава корисницима да плаћају артикле само брзим таласом картице, објавила је компанија 5. априла.

Електронски гигант жели да инсталира нови екран у своје касе и аутомате и сада је у процесу преговора са неколико компанија о увођењу технологије.

Паметне телефоне са функцијом мобилног новчаника "Осаифу-Кеитаи", као и ИЦ картице прихваћене у јавном транспорту и продавницама, тренутно размјењују информације са читаоцима на растојањима до неколико центиметара кориштењем бежичних радио таласа.

Ови читаоци имају уграђене металне антене, али када је Схарп покушао да направи антене на ЛЦД екрану, они су скривали приказе.

Схарп је превазишао проблем користећи супер-танке антене и прикачио их на ЛЦД-е, стварајући осјетљив и брз нови приказ без угрожавања његовог изгледа.

Молимо вас (слободно нас контактирајте) да бисте добили више информација о ИЦ читачу картица .